Кошик

Суп із клейками в казані на мангалі

Суп із клейками в казані на мангалі

Пропонуємо вам приготувати незвичайну страву для великої компанії. Спробуємо здивувати ваших гостей:)

 

Інгредієнти: 

  • Яловичина: 1кг
  • Болгарський перець: 2 шт. 
  • Помідори: 3 шт. 
  • Лук: 2 шт. (великих)
  • Морква: 3 шт. 
  • Кінза: 1 пучок
  • Перець гострий: 2 шт. (за смаком)
  • Часник: 1 головка
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
  • Яйце: 2шт
  • Томатна паста: 2ст.л.
  • Рослинна олія
  • Вода
  • Коріандр
  • Мука: 500гр

 

  1. Насамперед займемося тестом. Муку потрібно обов'язково просіяти. Додаємо сіль, два яйця й 1 ст. л. олії. 
  2. Починаємо місити тісто, поступово додаючи воду (приблизно 250 мл). Коли заміняли гарну грудку (тесто має добре відставати від стінок і бути тугім), завертаємо в целофан і вирушаємо в прохолодне місце.
  3. А тим часом розпалимо багаття (гель для цієї страви має бути сильним), і підготуємо овочі та м'ясо.
  4. Для цього рецепта всі інгредієнти ріжуться дрібним кубиком. Тому режим яловичину та  вирушаємо в казан, на розігріту оливу. Інтенсивно перемішуємо. Продовжуємо так 3 хв. 
  5. Далі додаємо дрібно нарізаний лук, обсмажуйте 3 хв.
  6. Додаємо моркву (тож нарізану дрібним кубиком), добре все перемішуємо та тримаємо так 3 хв. 
  7. Потім у казан відправляємо болгарський перець (кубиком), обсмажуємо 2 хв. 
  8. тепер цікаве, додаємо нарізаний часник, гострий перець (якщо любите гостре), і трохи дрібно нарізаної кінзи. Продовжуємо смажити приблизно 2 хв, інтенсивно перемішуючи. 
  9. Слідом йдуть помідори, теж обсмажуємо 3 хв.
  10. Тепер обсмажуємо томатну пасту — 2 ст. л. (можна згріти овочі з м'ясом на один бік, а на другий швидко обсмажити пасту). Потім усе добре змішати, посолити та поперчити на смак і додати коріандр. 
  11.  Заливаємо все водою (казан великий, на 16 л, так що води знадобиться біля відра) і накриваємо кришкою. (Може здатися, що суп занадто рідкий, але це доти, поки ми не приготуємо клейки).    

ПОРАДА: воду можна заздалегідь закип'ятити, так суп швидше закипить, також замість води можна використовувати м'ясний бульйон. 

  1. І поки суп закипає, можна зайнятися тестом. Розкочуємо колодок, тісто має бути досить тонким, приблизно 3 мм. Далі нарізаємо аркуш на смужки (приблизно 1.5 см), і потім впоперек, на квадратики.
  2. Після того, як суп закипів, надамо йому ще покипіти 20 хв, а потім закисаємо наші клейки. Добре все перемішуємо. 
  3. Варім до готовності тіста, хв 10.
  4. Після, закидаємо кінзу, що залишився, і можна подавати смачний, густий, ароматний і насичений суп. 

    За підсумком, ви отримаєте в такий супчик:


    У нашому інтернет-магазині ви можете купити якісний мангал з доставкою по всій Україні, на яких ви зможете приготувати цю чудову страву.

    Смачного!   
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner