Локшина з грибами та фрикадельками в соусі
Для приготування локшини нам знадобиться:
- Фарш свинів-говяж.: 1 кг.
- Шампіньйони (дрібні): 400 гр.
- Яєчна локшина: 1 пак.
- Яйце: 1 шт.
- Лук (середній): 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно (для обвалювання)
- Соєвий соус: 8 ст. л.
- Рисовий оцет: 2 ст. л.
- Зелений лук
- Петрушка
- Імбир: 50 г.
- Часник: 12 зубів.
- Цукор: 2 ст. л.
- Перець чилі (можете не додавати): 1 шт.
- Рослинна олія: 200 мл.
- Час приготування: 1 година.
1. У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, яйце. Перемішуємо.
2. З отриманих суміші, готовим фрикадельки. Сховаємо їх середніх розмірів і обвалюємо в борошно.
3. Розпалюємо багаття і ставимо казан (у нас він, наприклад, на 8 л). Вливаємо рослинну олію (100 мл), і прагнемо, коли вона нагріється.
4. Обсмажувати фрикадельки до хрусткої скоринки, приблизно по 3 хв. Кожну партію виловлюють шумівкою і складають в миску.
5. Після обсмажування всіх фрикадельок промиваємо казан і витираємо насухо.
6. Знову ставимо на вогонь і виливаємо залишок олії (100 мл). Поки олія прогрівається, приготуємо соус.
7. В мисці з'єднуємо цукор, рисовий оцет, соєвий соус і 100 г води. Перемішуємо.
8. Ароматизуємо олію, додамо до неї середньо нарізаний часник, імбир і перець чилі (кількість інгредієнтів регулюєте на свій смак). Обсмажуйте 40 сек.
9. Вливаємо соус. Добре перемішуємо. Викладаємо фрикадельки.
10. Додаємо в казан шампіньйони (цілі) й акуратно все перемішуємо.
11. Накриваємо кришкою й тушкими 10 хв, у процесі один раз можна перемішати. (Вогонь зробити мінімальний).
12. Займимося локшиною. Тут усе дуже просто, потрібно просто залити окропом (локшину можна замінити на «скляну», на гречану або іншу схожу, на ваш смак).
13. Щойно локшина заварилася, вирушаємо на друшляк і Викладаємо в казан.
14. Додаємо зелену цибулю, петрушку. Акуратно все перемішаємо.
15. Накриваємо кришкою та даємо настоятися 2 хв на слабкому вогні.
Викладаємо и подаем на стол проста та дуже смачна страва. Здивуйте своїх близьких!
Якщо ви любите готувати на свіжому повітрі, то можете придивитися собі та купити мангал на нашому сайті, з доставкою по всій Україні. Наш асортимент понад 100 моделей.
Смачного!
- Суп із клейками в казані на мангаліУ цьому рецепті читайте оригінальний рецепт супу з клейками, який приємно здивує своїми смаковими якостями вас і ваших друзів.
- Як вибрати мангал? Поради, взяті з досвідуВибираємо мангал, виходячи з 3 типів потреб: для приватного будинку, для природи та для квартири.