Скумбрия на мангале
Приготуємо дуже легку та смачну страву, яка дуже швидко готується. Якщо ви не любите рибу, то цей рецепт може поміняти вашу думку:)
Інгредієнти:
- Скумбрія: 3 шт.
- Лимон: 1⁄2 шт.
- Сіль
- Запашний перець
- Рослинна олія: 4 ст. л.
- Часник: 2 зуби.
- Імбир: 1 ч.л.
- Італійські трави: 1,5 ч.л.
- Базилік: 1 ч.л.
1. Рибу очищаємо від усіх внутрішньостей, плавників, голови (за бажанням) і хвоста. Добре промийте, і зробіть косі надрізи на боках.
2. Згоденте соком лимона, посоліть і поперчіть.
3. Поки рибка просується, приготуємо маринад. Змішайте рослинну олію, імбир, італійські трави, базилік і часник. Імбир і часник краще натріть на тертці, щоб вони віддали весь смак і аромат маринаду.
4. Гарненько намажте скумбрія маринадом і залиште на 30 хв мариною.
5. Потім укладаємо рибу на решітку гриль і поміщаємо її над вугіллям, що тліють, на мангалі. Запікаємо по 8-10 хв з кожного боку.
6. Подаємо з жару ароматну, гарячу, апетитну страву.
За підсумком, ви отримаєте ось таку смаколицю:)
Порада: як гарнір, можна приготувати картоплю на мангалі, або овочі на смак.
З нашими мангалами рецепт стане ще смачнішим, і простіше в приготуванні. Купити мангал з решіткою-гриль ви можете в нас в інтернет-магазині, з доставкою по всій Україні.
Смачного!
- Суп із клейками в казані на мангаліУ цьому рецепті читайте оригінальний рецепт супу з клейками, який приємно здивує своїми смаковими якостями вас і ваших друзів.
- Як вибрати мангал? Поради, взяті з досвідуВибираємо мангал, виходячи з 3 типів потреб: для приватного будинку, для природи та для квартири.