Кошик

Коптильні гарячого копчення

Матеріалом при виготовленні каганців була обрана жаростійка харчова сталь товщиною 1,5 мм для стінок, кришки і 2мм сталь для днища. Також є коптильні з нержавіючої сталі марки AISI 304. Гідравлічний затвор навколо кришки робить можливим застосування коптильні Дід Коптенко в домашніх умовах, забезпечуючи герметичність і виключає не бажане попадання диму в житловий простір. Приварений до кришки димохідний патрубок не дає застоюватися диму. У коптильнях без димохідного штуцера, внаслідок сильно концентрованого диму, продукт буде гірким. Для того чтобы коптить у себя на кухне, достаточно подсоединить к штуцеру силиконовую трубку и направить ее в вытяжку либо форточку.

Каждая коптильня тм Дід Коптенко горячего копчения имеет несколько уровней, что позволяет разместить будущие копчености на необходимой высоте, а также увеличивает вместительность коптильни. Решетки для укладки продукта изготовлены из прутка пищевой нержавеющей стали.

Піддон для збору жиру, встановлений внизу коптильного скриньки, запобігає попаданню крапель вологи і жиру з продукту на тліючу тріску. Підгорілу жир зіпсує не тільки зовнішній вигляд, але і смак копченого продукту.

Кришки випускаються в двох модифікаціях: плоска і так звана кришка будиночком. Перевага кришки будиночком, крім очевидного збільшення обсягу коптильні, полягає у відводі конденсату в жолобок гідравлічного затвора.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner