Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мангал як явище прийшов до нас із Кавказа. Слово «мангал» у перекладі означає «кошик із вугіллям». Є безліч різновидів мангала, але суть процесу приготування однакова: невеликі шматочки попередньо замаринованого м'яса настромлюються на металеві прути — шампури та, обертаючись, підсмажуються високо над вугіллям за високої температури. Отже, м'ясо швидко покривається скоринкою, а велика відстань від вугілля дає змогу пропектися йому всередині. На відміну від мангала, у барбекю для смаження м'яса використовується решітка, розташована невисоко над вугіллям, який насипаний на другу решітку, розташовану нижче. Углі дають середній жар, м'ясо, нарізане поперек волокон великими шматками (стейки, котлети), розміщене ближче до вугілля, але запікається довше. М'ясо для барбекю заздалегідь не маринується, але в процесі приготування постійно змащується спеціальним соусом-маринадом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Мангал |
Конструкція | Збірно-розбірна |
Тип палива | Деревне вугілля, дрова |
Комплектація кришкою | Є |
Товщина корпусу | 3.5 мм |
- Ціна: 6 389 ₴